тв серија | Кафе пауза - Part 15

Драма, фантазија и комедија: 3 ТВ серии на кои треба да им дадете шанса

Доколку ви се допадне жанрот, тогаш има големи шанси да ви се допаднат и темите кои тие ги обработуваат.

ТВ серија: Чудни осаменици (Weird Loners)

ТВ серија за 4 личности кои имаат фобија од љубовни врски и кои ненадејно ќе се спријателат

ТВ серија: Помлада (Younger)

ТВ серија за една жена во 40-тите која се обидува да си ја обнови кариерата така што вели дека има 26 години

ТВ серија: Дердевил (Daredevil)

Уште една хит ТВ серија од Марвел...

ТВ серија: Слатка ко бонбона (Eye Candy)

ТВ серија за една хакерка која се обидува со своите вештини да ја најде нејзината исчезната сестра, додека истовремено се обидува да открие сериски убиец кој е опседнат со неа...

ТВ серија: Полдарк (Poldark)

ТВ серија за богатството и сиромаштијата, за љубовта и омразата, за правилното и погрешното...

ТВ серија: Вратените (The Returned)

Во едно мало гратче почнуваат да се враќаат луѓе за кои 4 години се претпоставувало дека се мртви...

ТВ серија: Нескршливата Кими Шмит (Unbreakable Kimmy Schmidt)

Животот започнува кога светот нема да заврши...

ТВ серија: Јас зомби (iZombie)

ТВ серија за студентка по медицина која ќе открие дека да се биде зомби има и позитивни страни...

ТВ серија: Империја (Empire)

Приказна за вистинските вредности на семејството, негативните страни на славата и љубовта кон музиката...

ТВ серија: Последниот човек на Земјата (The Last Man on Earth)

ТВ серија за животот и авантурите на последниот човек на планетата...

ТВ серија: Бекстром (Backstrom)

Тој можеби е мизантроп, но тоа воопшто не го спречува брилијантно да ги решава убиствата...