Импресум | Кафе пауза

 

Ирина Мицов

Главен и одговорен уредник

irina@kafepauza.mk

 

Игор Мицов

UX/UI Дизајнер

Пецо Данајловски

Вебмастер гуру

Христина Видевска

Автор

Маријана Гаврилова

Автор и одржувач на социјални медиуми