Тестови, загатки и игри | Кафе пауза

Тест: Изберете го најубавото зајдисонце и дознајте нешто за себе

Погледнете ја сликата и изберете го зајдисонцето што ви се допаѓа најмногу.

Изберете слика и откријте каква промена ве очекува во наредниот период

Изберете ја сликата што ве привлекува најмногу и откријте каква промена ве очекува во наредниот период.

Изберете слика и откријте ја вашата порака за овој месец

Изберете една од сликите и прочитајте ја вашата порака за овој месец.

На оваа илустрација сите прават нешто, само една мајка одмора: Дали можете да ја пронајдете?

На оваа илустрација има многу мајки што прават различни секојдневни активности, но каде е мајката што се одмора? Дали можете да ја пронајдете? Рекордот е 20 секунди.

Тест: Изберете слика и прочитајте ја вашата порака

Внимателно погледнете ги овие три слики и одберете ја онаа што најмногу ве привлекува. Сликата што ќе ја изберете ви носи силна порака.

Погледнете ја сликата и дознајте што ве очекува во блиска иднина

Ако сакате да знаете што ќе ви донесе наредниот период, погледнете ја сликата и одговорете што забележавте прво.

Изберете куќа и откријте интересни детали за вашиот карактер

Куќата што ви се допаѓа најмногу и нејзините главни карактеристики би можеле да одразуваат важни аспекти од вашиот живот и од вашиот карактер.

Изберете слика и прочитајте ја вашата духовна порака

Сликата што ве „повикува“ ја открива пораката што треба да ја слушнете сега.

Тест: Изберете слика и откријте ја посебната порака што треба да ја слушнете

Дозволете ѝ на интуицијата да ве води и изберете ја сликата што ве привлекува најмногу. Сликата што ќе ја изберете носи единствена и посебна порака за вас.

Сликата што ќе ја изберете ви носи порака и совет за иднината

Изберете ја сликата што ве повикува, а таа ви носи совет и порака за иднината.

Изберете карта и дознајте што ви носи август

Внимателно погледнете ги понудените карти и изберете ја онаа со која најмногу се идентификувате, а потоа прочитајте го вашиот одговор.

Изберете месечина и откријте што ви претстои во блиска иднина

Изберете ја месечината што ве привлекува најмногу. Вашиот избор ќе ви открие што можете да очекувате во блиска иднина.