08 септември 2023 | Кафе пауза

Како ќе ни влијае младата Месечина во Девица на 14 септември?

Силната енергија на младата Месечина може да нè натера внимателно да ги погледнеме работите за да се увериме дека целосно разбираме каде сме биле пред да продолжиме напред!