Изработки и инсталации | Кафе пауза
Неверојатна уметност од хартија
off

Неверојатна уметност од хартија

Ви се верува дека овие уметнички дела се изработени од хартија?

Уметница користи рециклирано предиво и пластика за да ја подигне свеста за климатската криза

Преку своите дела, уметницата сака да ја подигне свеста за прашањата што го мачат општеството, особено во поглед на климатската криза