31 јануари 2023 | Кафе пауза

Мали постапки за искажување благодарност во секојдневниот живот, но со голем позитивен ефект!

Кога сте обесхрабрени или оптоварени со негативни мисли, постојат неколку работи што можете да ги направите за да се чувствувате подобро.

Како ќе ни влијае полната Месечина во Лав на 5 февруари?

Според астролозите, нè очекуваат многу позитивни вибрации, љубов и доверба!