Кристина Стаменова | Кафе пауза

Дали знаевте дека постои врска меѓу исхраната и ризикот од деменција?

Еве кои намирници можат значително да го намалат ризикот од деменција!

Кои знаци укажуваат на тоа дека личноста е емотивно недостапна?

Луѓето потсвесно градат ѕидови околу себе да се заштитат од болка...

Кои 4 хороскопски знаци ќе имаат можност да се заљубат во јуни?

Прочитајте кои хороскопски знаци ќе имаат најмногу среќа на љубовен план во јуни!

Овој вид млеко може значително да го намали ризикот од покачен холестерол!

Станува збор за млеко кое има и благотворно дејство врз кожата!

Кои предизвици нè очекуваат во јуни и кое е значењето на бројот 6?

Според астролозите, во јуни ќе се разбудат страста, стравот и зголемената потреба за сигурност...

Кои знаци укажуваат на добро ментално здравје?

Според основачот на психоанализата, Сигмунд Фројд, главните знаци на доброто ментално здравје се трите способности: љубов, работа и уживање.