Кристина Стаменова | Кафе пауза - Part 4

Зошто интровертите сакаат да поминуваат повеќе време сами?

Тие имаат тенденција да се чувствуваат преоптоварени и фрустрирани кога им снемува енергија и кога се принудени да се дружат со другите!

Кои градови би можеле да завршат под вода до 2030 година?

Еве на кои градови најмногу ќе им влијаат климатските промени во текот на следните години!

Тест: Изберете еден од овие симболи и откријте каква енергија ширите!

Без разлика дали сте свесни за тоа или не, сите ние испраќаме вибрации - едноставно не секој е доволно чувствителен за да ги почувствува!

Како ќе ни влијае пролетната рамноденица на 21 март?

Пролетната рамноденица претставува и почеток на новата астролошка година!

Уметница изработува неверојатни хартиени скулптури кои ја прикажуваат магијата на животот!

Тие не се само предмети туку и портали во други светови - светови на чуда и магија, на темнина и светлина!

Сакате да бидете вистински среќни? Престанете да ги правите овие работи!

Искористете го на најдобар начин вашето време на овој свет!