Кристина Стаменова | Кафе пауза - Part 3

6 позитивни мисли за секојдневна мотивација

Научно е докажано дека постојат многу ментални и физички придобивки од позитивното размислување!

Пловечки град: Патување околу светот со мега јахта во облик на желка

Прочитајте повеќе за овој дизајн за чија изградба ќе бидат потребни околу 8 милијарди евра!

Која е тајната „состојка“ за постигнувањето цели во животот?

Дали работите дење и ноќе со целосна посветеност и одлучност, но сè уште не можете да ги исполните вашите цели? Ако одговорот е „да’, тогаш ви треба нешто повеќе од мотивација...

Тест: Изберете карта за да го добиете одговорот на вашето прашање!

Дали некакво прашање ве мачи подолго време? Можеби една од овие карти ќе може да го одговори!

Како прескокнувањето оброци може да му влијае на организмот?

Дали сте се запрашале што би се случило со вашето тело доколку прескокнувањето оброци ви прерасне во навика?

3 атракции поради кои ќе сакате да ја посетите Норвешка!

Не пропуштајте ги овие занимливости за земјата на поларната светлина!

Наместо да ја барате, оставете ја љубовта да ве пронајде вас!

Честопати се чини дека луѓето ја бараат љубовта и стануваат очајни доколку не успеат да ја пронајдат...

Кои 4 намирници лошо влијаат врз женските хормони?

Дали знаевте дека храната може да има огромна улога врз воспоставувањето хормонална рамнотежа во организмот?