Егзотично кафе со индиски ореви

Започнете го денот на најдобриот начин!

Кафе на денот: Еспресино

Едноставна комбинација од чоколадо и еспресо

Протеински шејк со кафе – за активните љубители на кофеинот!

Додајте дополнителна доза енергија во вашиот протеински шејк