Слики и илустрации | Кафе пауза

Слики на човечки тела претставени како геометриски фигури!

Живи бои и геометриски форми се спојуваат во апстрактната уметност на овој уметник!

Овие сатирични илустрации покажуваат што не е во ред со нашето модерно општество!

Се чини дека живееме во доба каде отсуствува каква било вистинска наклонетост на едно човечко битие кон друго.