18 октомври 2022 | Кафе пауза

Кои се негативните последици од претераното размислување?

Доколку премине во хронична фаза, претераното размислување може значително да ја влоши вашата благосостојба!

Кои се тајните на убавата и негувана коса? Вие прашавте, dm и Даниел одговараат!

Постојат навистина многу типови коса, но и многу проблеми со кои се соочуваме сите ние кога се во прашање правилниот третман и негата!
Датум: 18 окт 2022
, Автор:

Проблеми и предизвици за овие 3 хороскопски знаци сè до 24 октомври!

Сите овие предизвици можат да бидат и нова шанса за успех на овие хороскопски знаци!