Грижата за Вашето дете е неизмерна и безусловна. Затоа, добро е да се знае дека имате сигурен партнер на Ваша страна, во улога на чувар на здравјето на Вашето најмило.

Матичните клетки од папочна врвца се премногу скапоцени за да не бидат зачувани. Тие се употребени за лекување на многу болести и имаат уникатна способност за регенерација на оштетени коски, ‘рскавица и на имуниот систем.

Важно е да знаете дека имате само една единствена можност да ја зачувате Вашата папочна врвца, а тоа е моментот на раѓање на Вашето дете.9 месеци или за цел живот?Cryo-Save Ви ја нуди оваа можност за да ја осигура иднината на Вашето најголемо богатство, а Вашата доверба ја наградува со олеснителни услови за плаќање на врвната услуга:

CryoCord:

  • чување на матични клетки од крв од папочна врвца – 6 месечни рати

CryoCord+:

  • чување на матични клетки од крв и ткиво од папочна врвца – 12 месечни рати

За Cryo-Save

Cryo-Save е водечка меѓународна семејна банка за матични клетки, официјално акредитирана како ткивна и органска банка со зачувани повеќе од 225.000 примероци на крв и ткиво од папочна врвца, со најсофистицирани капацитети за преработка и складирање во Белгија, Германија, Дубаи, Индија и Јужна Африка и со достапност на услугите во повеќе од 70 земји во светот.9 месеци или за цел живот?Она што несомнено ја прави оваа банка единствена, е прифаќањето на зачуваниот материјал од страна на сите медицински центри ширум светот, како безбеден извор на матични клетки за терапија, како и поставените највисоки стандарди за квалитет во однос на транспорт, процесирање и безбедност на матичните клетки зачувани во Cryo-Save.

За повеќе информации, посетете го официјалниот веб-сајт или Фејсбук страницата.

Одберете ги најдобрите!