Почитувани посетители, со големо задоволство Ве известуваме дека по една година подготовки конечно е пуштен новиот редизајниран сајт „За Здравје“. Најдобриот веб-сајт во Македонија од областа на здравјето, здравиот начин на живот и здравата исхрана стана уште подобар. Воведовме неколку нови категории како што се спорт и рекреација, љубов и секс, алтернативна медицина и домашни миленици.За Здравје стана уште подобарВоведовме промени во „Прашајте го докторот“. Сега читателите, одговорите на своите прашања ќе можат да ги очекуваат на насловната страница, а во посебен дел на сајтот ќе можат да се видат прашањата кои што веќе се одговорени.

Преку новата форма „За Здравје Newsletter“ регистрираните корисници ќе можат да ги добиваат најчитаните статии во месецот преку електронска пошта.

Во иднина се планираат уште многу новости и затоа редовно следете нè.

Со почит,

За Здравје