04 јули 2022 | Кафе пауза

Улогата на самотијата во модерното време

Како влијае самотијата врз нашето секојдневие?

Исцрпени сте од работа? Опуштете се во магичното кафуле „Полна Месечина“

Кафулето е видливо само за оние кои се изморени од работа!