10 октомври 2022 | Кафе пауза

Овие сатирични илустрации покажуваат што не е во ред со нашето модерно општество!

Се чини дека живееме во доба каде отсуствува каква било вистинска наклонетост на едно човечко битие кон друго.

10-те најинспиративни цитати на Курт Кобејн

„Без разлика што и да правите, ништо не можете да направите за да ги натерате луѓето да ве разберат.“