09 ноември 2022 | Кафе пауза

Не смеете да ги занемарите овие знаци доколку сакате здрава љубовна врска!

Постојат неколку важни елементи кои не смеете да ги игнорирате доколку сакате да имате среќна врска!

Слики на човечки тела претставени како геометриски фигури!

Живи бои и геометриски форми се спојуваат во апстрактната уметност на овој уметник!