27 септември 2023 | Кафе пауза

Помалку познати здравствени придобивки од бадемите

Ново истражување покажало дека бадемите имаат уште повеќе здравствени придобивки отколку што мислевме, особено во поглед на дигестивниот систем, кожата, па дури и кондицијата!

3 видови на анксиозност и како да се справите со нив

Секој од нас доживеал анксиозност во одреден момент од животот, додека кај некои луѓе анксиозноста значително им го нарушува квалитетот на животот...

Се топи во уста: Рецепт за колач со чоколадо и какао

Станува збор за традиционален полски десерт!