16 март 2023 | Кафе пауза

Уметница изработува неверојатни хартиени скулптури кои ја прикажуваат магијата на животот!

Тие не се само предмети туку и портали во други светови - светови на чуда и магија, на темнина и светлина!

Сакате да бидете вистински среќни? Престанете да ги правите овие работи!

Искористете го на најдобар начин вашето време на овој свет!