25 август 2023 | Кафе пауза

Како да се справите со најчестите негативни мисли?

Негативните мисли понекогаш можат да бидат главните пречки на патот кон личниот развој, професионалниот успех, спроведувањето на плановите.

Направете го овој тест и откријте ги вашите предности и слабости!

Дали знаевте дека психолошките тестови и тестовите на личноста ни помагаат подобро да се запознаеме себеси?