29 август 2023 | Кафе пауза

5 чекори до промена на негативните уверувања за себе

Само затоа што нешто е вкоренето во нашиот ум не мора да значи дека е вистина...

Што ќе ни донесе полната Месечина во Риби на 31 август?

Ние го избираме патот по кој сакаме да одиме!

Направете го овој тест и откријте како другите ве доживуваат!

Овој тест ќе ви покаже кои карактеристики го одредуваат вашето однесување во повеќето ситуации и како луѓето ве доживуваат, било да станува збор за семејните, романтичните, професионалните или пријателските односи.