Предизвик за оние со око соколово: Можете ли да го пронајдете прстенот во оваа градина?

Креаторите на оваа загатка тврдат дека просечното време е една минута и половина, а рекордот е 20 секунди. Дали вие можете да бидете побрзи?

Загатка: Пронајдете го бројот кој е наопаку

Во оваа загатка треба да пробате да го пронајдете единствениот број кој е наопаку. Дали ќе успеете?

Дали можете да ги најдете сите: Колку пчели има на цртежот?

Унгарскиот уметник Дудолф има нова задача за вас. Погледнете го цртежот и обидете се да изброите колку пчели има на него. Дали ќе успеете да ги изброите сите?

Тест: Изберете слика и откријте го советот за следниот период

Изберете ја сликата што ве привлекува најмногу. Таа ви носи совет за периодот што следува.

Тест: Тоа што прво ќе го забележите на фотографијата открива за вас повеќе отколку што мислите

Постојат два вида личности - екстроверти и интроверти. За да одредите на кој вид му припаѓате, погледнете ја фотографијата подолу.

Каков тип личност сте: Директор, истражувач, преговарач или градител?

Врз основа на човечката природа, машко-женските односи, изборите што ги правиме во љубовта, Хелен Фишер, биолог и антрополог, тврди дека биолошки сме привлечени од одредени типови луѓе.

Дали можете да ја пронајдете мачката која се крие во оваа неуредна просторија?

Многу често некои интересни слики стануваа популарни на Интернет, особено оние во кои е скриен некој објект кој треба да го пронајдете. Овој пат на една таква слика се најде една мачка.

Тест: Погледнете ја фотографијата и откријте како се чувствува вашето срце

Погледнете ја фотографијата, а тоа што прво ќе го забележите ќе ви помогне да откриете како се чувствува вашето срце.

Тест: Изберете гранче јоргован и прочитајте ја вашата порака за следната седмица

Кое гранче јоргован ви се допаѓа најмногу? Тоа што ќе го изберете ви носи порака за следната седмица.

Мини-тест: Проверете колку сте секси

Постојат жени кои очигледно се обидуваат да бидат секси и жени кои едноставно се!

Загатка: Дали можете да ја пронајдете пчелата кралица помеѓу нејзината колонија?

Нова загатка кружи низ социјалните мрежи и ги предизвикува луѓето да ја пронајдат пчелата кралица која се крие помеѓу нејзината колонија.

Тест: Првото нешто што ќе го видите на сликата ја открива другата страна на вашиот карактер

Овој едноставен цртеж може да открие многу за вашата личност и за вашиот карактер. Првото нешто што ќе го забележите на оваа слика кажува многу скриени работи за вас.