01 август 2023 | Кафе пауза

Дали знаевте дека самосожалувањето негативно влијае врз вашето здравје?

Сигурно сте почувствувале самосожалување барем еднаш во животот, особено во моментите кога сте биле повредени, навредени или разочарани од луѓето...