25 јули 2023 | Кафе пауза

Мудри индијански поговорки кои можат да послужат како патоказ во животот

„Во секој од нас се борат два волци. Првиот е зол, вториот е добар... Кој волк ќе победи? Оној што го храните.“

Престанете да ги правите овие работи доколку сакате да го пронајдете вашиот внатрешен мир!

Дали некогаш сте се запрашале како да го чувате и негувате вашиот внатрешен мир?

Направете го овој тест и откријте кој е вашиот скриен талент!

Доволно е да ја погледнете сликата и да обратите внимание на првото нешто што ќе го видите!