05 септември 2023 | Кафе пауза

Кои промени настапуваат кога ќе се оддалечите од негативните мисли?

Вашите мисли ги создаваат вашите емоции, а со тоа и вашите околности, и токму затоа е важно да се оддалечите за миг од негативноста за да можете да бидете посреќни.

Кои 3 хороскопски знаци ги очекува најголема среќа на љубовен план во септември?

Благодарение на транзитот на Јупитер, ќе бидат храбри и бестрашни во искажувањето на сопствената љубов!

Како се справувате со стресните ситуации? Откријте со помош на овој тест!

Како реагирате на непредвидени ситуации? Овој тест на личноста може да открие како се справувате со неочекувани ситуации!