тв серија | Кафе пауза - Part 16

ТВ серија: Штотуку доселени (Fresh off the Boat)

ТВ серија базирана според вистинска приказна за животот во Америка на една фамилија од Кина...

ТВ серија: Подобро јавете му се на Сал (Better Call Saul)

ТВ серија која е произлезена од позната „Breaking Bad“...

ТВ серија: Ретроспектива (Hindsight)

Доколку се вратите назад во минатото и имате можност да смените една работа, дали би постапиле на поинаков начин?

ТВ серија: 12 мајмуни (12 Monkeys)

ТВ серија за човекот од иднината кој ќе се врати во сегашноста со цел да ја спречи чумата која го нападнала човештвото...

ТВ серија: Галавант (Galavant)

ТВ серија за принцот Галавант кој сака да му се одмазди на кралот кој ја украл неговата вистинска љубов...

Интересно: Еве зошто групата од „Пријатели“ секогаш седеше на истиот кауч

Како е можно во едно толку популарно кафуле пријателите секогаш да седат на удобниот кауч?
Датум: 22 јан 2015
, Автор:

ТВ серија: Куќа од карти (House of Cards)

Гледајте ги сите 26 епизоди наеднаш за да ги мразите уште повеќе...
Датум: 13 јан 2015
, Автор:

ТВ серија: Агентката Картер (Agent Carter)

Мини ТВ серија за животот на Пеги Картер по исчезнувањето на Капетан Америка

8 животни лекции на кои нè научи Дерил Диксон

Во текот на последниве неколку сезони од ТВ серијата „The Walking Dead“ Дерил Диксон успеа да најде начин да влезе во нашето срце и да стане еден од нашите омилени ликови.

ТВ серија: Скорпион (Scorpion)

ТВ серија базирана на животот на генијот Волтер Обрајан...

ТВ серија: 100-те (The 100)

97 години по нуклеарна војна која го уништила човештвото, група малолетни деликвенти се симнуваат од Вселенска станица на Земјата за да откријат дали може повторно да се живее на неа...

Адвокатска ТВ драма: Reckless (Тенка линија)

Во прв план е напнатоста која предизвикува привлечност помеѓу двајца адвокати на спротивставени страни, но и напнатоста во рамките на полицијата, помеѓу корумпираните и чесните полицајци.
Датум: 12 дек 2014
, Автор: