Внимателно изберете каде да ставите тетоважа според оваа мапа на болката

Оваа мапа на болката ги означува сите места на телото на кои најмногу боли кога иглата се пробива низ кожата.
Датум: 05 мар 2015
, Автор:

Напуштена железничка линија во Париз која природата ја зема под своја контрола

La Petite Ceinture, на македонски „Малиот појас“, е железничка линија околу Париз која денес не се користи повеќе.

15 нешта кои секој човек може да ги научи од кучињата

Кога станува збор за животот, кучињата знаат што прават.

Промени на јазикот кои укажуваат на одредени заболувања

Според кинеската медицина, на јазикот е испишана состојбата на нашиот организам.

5 човечки работи кои животните ги прават кога се пијани

Дел од широката истражувачка дејност на некои научници е и тоа да проверат како се однесуваат животните кога се пијани.

Роршахов тест: Што гледате на оваа слика?

Овој тест би требало да ги рефлектира несвесните делови на личноста.

9 тајни на оние кои успеваат да се натераат да вежбаат рано наутро

Вежбањето рано наутро е убав начин да се почне денот, сакате да го практикувате тоа, но никако не можете да се натерате да станете во 6 часот за да одите да трчате, да возите велосипед или да вежбате дома.

10 знаци дека веќе сте најдобрата верзија од себе

Постојано работите на сопственото надградување и усовршување и постојано ви изгледа дека ви фали нешто, но можеби и се лажете.

Постојат два вида луѓе: Оние кои пијат чај и оние кои пијат кафе

Дали повеќе сакате да сте во движење или да мирувате? Дали преферирате да читате или да пишувате?

Прекрасните Трансилвански планини во 5 часот наутро

Трансилванија има прекрасни планини во кои фотографот Алекс Робчиук сака да ужива во 5 часот наутро и да ги фотографира.

Поучните зборови на Јохан Волфганг фон Гете

Јохан Волфганг фон Гете е еден од најпознатите германските новелисти и поети на германската литература и Вајмарскиот класицизам. Неговите дела се украсени со многу поучни зборови, а едни од најинспиративните се следниве.

ТВ серија: Последниот човек на Земјата (The Last Man on Earth)

ТВ серија за животот и авантурите на последниот човек на планетата...
12