тв серија | Кафе пауза - Part 22

Што кажува ТВ серијата за вас?

Отсекогаш си мислевме дека ТВ сериите што ги гледаат нашите пријатели, потајно ги откриваат нивните карактерни особини. Сега, тоа е дури и докажано дека е точно. Сакате да дознаете што кажува за вас ТВ серијата која ја гледате?

4 друштвени игри што ги научивме од ТВ сериите

ТВ сериите се добар извор на идеи од каде можете да најдете многу примери за убивање време, решавање несогласувања, пијанење или дебатирање со пријателите за секојдневни работи.
Датум: 03 ное 2010
, Автор:

Декстер (Dexter)

ТВ серија за убиствата, правдата и семејството
Датум: 15 сеп 2010
, Автор: