тв серија | Кафе пауза - Part 14

ТВ серија: Доказ (Proof)

Брилијантен хирург се обидува да најде доказ дека постои живот по смртта

ТВ серија: Крпачи (Stitchers)

Што би се случило доколку можете да истражувате нечие убиство во неговите сеќавања?

ТВ серија: Врисок (Scream)

ТВ адаптација на познатата франшиза филмови „Врисок“

ТВ серија: Шепотења (The Whispers)

Невидлива сила манипулира со најневините од општеството - малите деца

ТВ серија: Компликации (Complications)

Кога спасувате животи, понекогаш има и компликации...

ТВ серија: Светот во криза (The Brink)

Американската власт и војска се обидува да ја спречи Третата светска војна

ТВ серија: Луѓе (Humans)

Што навистина значи да се биде човек?

ТВ серија: Господин Робот (Mr. Robot)

ТВ серија за брилијантен хакер кој страда од антисоцијално нарушување

ТВ серија: Темна материја (Dark Matter)

ТВ серија за еден екипаж кој ќе се разбуди на вселенски брод без никакво помнење

ТВ серија: 8 сетила (Sense8)

8 градови, 8 личности, 1 поврзаност...

ТВ серија: Тајни и лаги (Secrets and Lies)

Дали тој е навистина убиецот или не?

ТВ серија: Грејс и Френки (Grace and Frankie)

Две жени почнуваат да живеат заедно бидејќи нивните сопрузи по 40 години брак ги напуштаат и решаваат тие да се венчаат