цитат | Кафе пауза

Ако чекаме да бидеме подготвени…

„Ако чекаме да бидеме подготвени, ќе чекаме до крајот на нашите животи.“
Датум: 03 апр 2014
, Автор:

Кафето и мотивацијата

„Кога немам веќе кафе, немам ни мотивација.“ - Џерод Нитс

Бракот не е именка, бракот е глагол

„Бракот не е именка, бракот е глагол. Тоа не е нешто што го добивате. Тоа е нешто што го правите. Тоа е начинот на кој го сакате вашиот партнер секој ден.“ – Барбара де Ангелис

Фото: Како сопствениците на кучиња го гледаат својот миленик?

„Доколку нема кучиња во рајот, тогаш кога ќе умрам, сакам да одам онаму каде што одат тие“.

За да можеш да сакаш…

Што значи да се сака? Да се чувствува љубов? Погледнете од ова стрипче базирано на цитат од ирскиот писател Клајв Стејплс Луис, реазлизирано од Zen pencils.
Датум: 20 мар 2013
, Автор:

Кафе-позадина за вашиот десктоп #81

„Кафето мириса како свежо сомелен рај.“ - Џеси Лејн Адамс
Датум: 11 фев 2013
, Автор:

Кафе-позадина за вашиот десктоп #80

„Кафето го олеснува станувањето од кревет наутро, чоколадата прави станувањето да вреди.“
Датум: 04 фев 2013
, Автор:

Есенска кафе-позадина за вашиот десктоп

„Ниедна пролетна, ниту летна убавина може да има таква привлечност, каква што видов во едно есенско лице.“ - Џон Дон
Датум: 08 окт 2012
, Автор:

Кафе-позадина за вашиот десктоп #71

„Има само еден маж кој секогаш можам да го препознам во темница - оној со кафе во рака. Но, не е изгледот она што го открива.“
Датум: 09 јул 2012
, Автор:

Кафе-позадина за вашиот десктоп #70

„Не го сакам баш кафето, но не ми се допаѓа ниту кога заспивајќи си ја удирам главата од масата.“ - Брајан Андреас
Датум: 25 јун 2012
, Автор:

Кафе-позадина за вашиот десктоп #69

„На секого му треба кафе. Се разликуваме само во начинот на кој ја држиме шолјата в рака.“
Датум: 18 јун 2012
, Автор: