5 совети за помалку болна интимна депилација

Редовно посетувате одреден козметички салон, многу сте задоволни од вашата козметичарка, но таа сепак, веројатно не ги споделила овие супер тајни со вас.
Датум: 25 јун 2012
, Автор:

Бесен Астон Мартин со извонреден дизајн

Автомобил кој плени со својата преубава спортска надворешност и со бесниот мотор сместен зад неа.

Симболизмот во поп индустријата

Во шоу бизнисот не е сè така како што изгледа.

Уникатна вила со поглед на езеро

Скривалиште за оние кои сакаат да побегнат од градската џунгла и својот мир да го побараат во тишина и живописна глетка која смирува...

Причини поради кои го губите кредибилитетот кај луѓето околу вас

Потребно е многу време да се изгради репутација, а само една мала, навидум незначајна акција за да изгубиме сè.
Датум: 25 јун 2012
, Автор:

Водени цртежи

Suminagashi е стара јапонска техника на сликање на водена површина со цел да се создадат цртежи со мермерен ефект. Буквално значи лебдење на мастилото.
Датум: 25 јун 2012
, Автор:

10 интересни држави за кои сигурно не сте чуле

Во светот постојат повеќе од 258 држави, па некои помали, колку и да сакаме, не можеме да ги запаметиме. Во оваа листа ќе ви прикажеме 10 прекрасни мали земји, претставувајќи некои интересни информации за нив.

Кафе-позадина за вашиот десктоп #70

„Не го сакам баш кафето, но не ми се допаѓа ниту кога заспивајќи си ја удирам главата од масата.“ - Брајан Андреас
Датум: 25 јун 2012
, Автор: