26 февруари 2014 | Кафе пауза

Природен еликсир за подобро здравје

Пред да појдете на лекар, обидете се да го подобрите своето општо здравје на природен начин. Овој напиток ќе ја подобри и вашата крвна слика.
Датум: 26 фев 2014
, Автор:

Каква е идеално здравата жена?

Научниците од Институтот за превентивна медицина во Копенхаген, со помош на математички методи пресметале каква е идеално здравата жена која ќе дочека длабока старост во витална состојба и со здраво срце.
Датум: 26 фев 2014
, Автор:

Книга: „Лет над облаците“ – Ричард Бах

Сѐ се сведува на едно прашање кое барем еднаш на сите ни паднало на памет „Што ако ништо околу нас не е вистинско?“

Мејкап-совети за мајки: свеж, неутрален изглед за само 5 минути

Со овие едноставни чекори, за само 5 минути можете да направите неутрален мејкап и да му дадете свежина на вашето изморено лице.
Датум: 26 фев 2014
, Автор:

10 знаци дека сексуалниот живот ви за’рѓал

Ова се 10 јасни знаци дека е време да го оживеете вашиот за’рѓан сексуален живот и конечно да добиете насмевка на вашето лице.
Датум: 26 фев 2014
, Автор:

Кога би можеле да направите што било, што би направиле?

Кога би можеле да сторите што било, што би сториле? Дали го правите тоа? Зошто не?
Датум: 26 фев 2014
, Автор:

Пејзажи кои ќе ви го одземат здивот

Фотографот Вирапонг Чаипук од Бангкок, Тајланд ја открил својата страст за фотографирање откако се пензионирал од медицинската професија.

Тест: Каква личност сте и како другите гледаат на вас?

Направете го овој интересен и забавен тест кој го открива вашиот карактер, како и перцепцијата што другите ја имаат за вас.
Датум: 26 фев 2014
, Автор:

Кафето и мотивацијата

„Кога немам веќе кафе, немам ни мотивација.“ - Џерод Нитс