09 јули 2012 | Кафе пауза

4 чудни британски алтернативи на Олимпијадата

Во Лондон летово нема да се одржи само една Олимпијада.

Зошто ги сакаме лошите момци?

Тие го имаат оној шмек на лош фраер, остар поглед на заводник, оставаат впечаток со своите движења и преовладуваат во друштвото, со други зборови, го освојуваат просторот околу себе...
Датум: 09 јул 2012
, Автор:

Хотел во кој постанувате дел од морскиот свет

Покрај гламурот којшто го нуди ентериерот, оваа јахта нуди и едно навистина егзотично подводно искуство на морскиот свет, кој можете да го гледате од долниот кружен стаклен дел за набљудување.

Новиот моќен Џип Вранглер

Светски популарен дизајн со супернадграден мотор...

Неверојатни булки од мастило фотографирани под вода

Креативноста која се забележува во текстурата, дизајните и органските облици на овие дела е нешто досега невидено.

Кафе-позадина за вашиот десктоп #71

„Има само еден маж кој секогаш можам да го препознам во темница - оној со кафе во рака. Но, не е изгледот она што го открива.“
Датум: 09 јул 2012
, Автор: