03 април 2014 | Кафе пауза

Еве зошто жените на 30 години се вистински секс-бомби

Ако сте жена која стравува од заокружениот број години 30, многу грешите. Најдобриот период за вас тек допрва доаѓа.
Датум: 03 апр 2014
, Автор:

Едноставни рецепти за права коса

Постигнете го ефектот на права и сјајна коса заобиколувајќи ги агресивните третмани и посегнувајќи по намирниците во вашата кујна.
Датум: 03 апр 2014
, Автор:

Можете ли да ја видите девојката на оваа слика?

Со примена на техниката body paint и неверојатната прецизност во работата, ова дело прави да не им веруваме на очите сѐ додека не го погледнеме видеото.
Датум: 03 апр 2014
, Автор:

20 креативни одговори на школски тестови од големи паметковци

Точниот одговор не е секогаш и најдобриот, барем ако споредуваме со овие паметни одговори за кои мора да се даде признание.
Датум: 03 апр 2014
, Автор:

Подаруваме AQUAporin ACTIVE RICH крема од Еуцерин!

Продолжуваме со награди од Еуцерин! Овој пат подаруваме AQUAporin ACTIVE RICH крема. Прочитајте за дејството на производот и оставете го вашиот одговор како коментар на Фејсбук-објавата. Со среќа!
Датум: 03 апр 2014
, Автор:

Какви девојки сака неговиот хороскопски знак?

Дали вашиот карактер ќе го уплаши или ќе го воодушеви? Дознајте од ѕвездите...
Датум: 03 апр 2014
, Автор:

Ако чекаме да бидеме подготвени…

„Ако чекаме да бидеме подготвени, ќе чекаме до крајот на нашите животи.“
Датум: 03 апр 2014
, Автор:

Ова е единствената причина зошто треба да го направите она кон што се стремите

Овој интересен стрип ќе ве поучи на најголемата причина поради која треба да го остварите вашиот сон.
Датум: 03 апр 2014
, Автор:

Прогресијата на еден уметник од 2 до 24 години

Џејк Локет е уметник којшто црта уште од 2-годишна возраст, а на неговиот веб-сајт објави галерија со фотографии од развојот на неговиот талент кој го поседува уште од своите најрани години.
Датум: 03 апр 2014
, Автор:

Две прекрасни девојки ќе ви покажат дека никој не е совршен

Две девојки ја отстрануваат шминката и ги откриваат своите проблеми на кожата со цел да ги потсетат луѓето дека никој не е 100% совршен.

8-часовниот вечерен сон не е правило. Тој е мит.

Различните навики за спиење се исто толку валидни, а некои можеби дури и подобри за вас.