04 февруари 2013 | Кафе пауза

Паровите во кои мажите почесто чистат и готват, поретко имаат секс

Кој во вашата заедница почесто го фрла ѓубрето, мажот или жената? Одговорот на ова прашање може да биде еден од факторите кои покажуваат колку сте сексуално активни.

Приватните бизниси на познатите ѕвезди

Многу познати глумци, пејачи и модели, покрај својата кариера, паралелно си водат и успешни бизниси, но малку е познато за тоа...

Фин МекКул и неговата мудра жена – легендата зад Џиновскиот гребен

Прочитајте за интересната легенда која старите Ирци ја раскажуваат за тоа како настанало ова необично место.

Ново фантастично Ламборгини „Sesto Elemento“

По повод 50 години од постоење на познатиот бренд „Ламборгони“, од автомобилскиот производител ги прикажаа сликите од концептот наречен „Lamborghini Sesto Elemento“.

Најдобрата кампања против силување во Индија

„The Times of India“ спровеле огромна кампања со која се обидуваат повторно да ја вратат вината онаму каде што припаѓа - кај силувачот.

Креативни начини за подобрување на вашата креативност

Ако во последно време чувствувате дека ви се намалуваат идеите, погледнете ја оваа листа од 10 совети кои ќе ви помогнат при подобрувањето на вашата креативност...

Првиот официјален ресторан „Барби“

Во Тајпеј, Тајван е отворен првиот официјален и лиценциран ресторан инспириран од најпознатата кукла „Барби“...

Кафе-позадина за вашиот десктоп #80

„Кафето го олеснува станувањето од кревет наутро, чоколадата прави станувањето да вреди.“
Датум: 04 фев 2013
, Автор: