23 мај 2013 | Кафе пауза

Фото: Како сопствениците на кучиња го гледаат својот миленик?

„Доколку нема кучиња во рајот, тогаш кога ќе умрам, сакам да одам онаму каде што одат тие“.

Уживајте во шолја 3Д кафе

Дури и да не сте преголеми обожаватели на кафе, со сигурност нема да одолеете на феноменалните креации на јапонскиот уметник Казуки Јамамото.

Животни кои се тотално подготвени за доаѓањето на летото

Летото е веќе на прагот, а тоа значи дека е редно време да искулирате малце. Доколку успеете да се релаксирате барем половина во однос на овие животни, значи дека сте на добар пат. :)

Видео кое ни го прикажува прекрасниот Лондон во 1927 година

Оваа неверојатна видео снимка во боја е направена во 1927 година, од страна на Клод Фрајз-Грин, филмски пионер од Британија.

Интензивен тренинг по скали за фантастично тело

Методот на вежбање е кружен, што значи дека ги повторувате сите вежби по ред, 4 пати. Овој тренинг ќе ви одземе околу 30 минути дневно, а можете да го правите во вашата куќа или во влезот на вашата зграда.

Лекции кои треба да ги научиме пред да дипломираме

Образованието кое го добиваме воопшто не нè подготвува за предизвиците кои нè чекаат.