11 февруари 2013 | Кафе пауза

Медени срциња за Св. Валентин

Сладок десерт за двајца...

Трикови за подобро фотографирање градби

Фотографирањето на знаменитостите на вашите патувања најчесто резултира со не многу импресивни слики, кои служат само колку да се знае дека сте отишле некаде...

Пронајдете ја вашата страст и остварете си ги целите

Одвреме-навреме доаѓаат моменти кога се запрашуваме што сакаме да правиме во животот или пак како да го постигнеме она што знаеме дека е наша страст.
Датум: 11 фев 2013
, Автор:

Најуспешните техники за рано будење

Ранобудниците ја имаат можноста да добијат од еден до три часа повеќе време во денот за фокусирање и креативност. За да успеете да станувате наутро, треба да го засакате утрото...

Мижете 1 минута и на вашата трпеза ќе се појават палачинки

Доколку по дома ви се наоѓа една кокошка и го поседувате уредот „Pancake-Omatic“, омилениот појадок на милиони луѓе ширум светот, може да се појави на вашата трпеза за само 1 минута!

2 пони коњчиња облечени во џемпери го промовираат шкотскиот туризам

Постои ли подобар начин за промовирање на туризмот на една држава, од употребата на овие неверојатно слатки шетландски пони кончиња како главни лица за реклама?

Кафе-позадина за вашиот десктоп #81

„Кафето мириса како свежо сомелен рај.“ - Џеси Лејн Адамс
Датум: 11 фев 2013
, Автор: