Загатка: Дали можете да го пронајдете сонцето меѓу овие лисја?

Погледнете ја фотографијата и обидете се да најдете едно сонце меѓу сите овие лисја и желади. Рекордот е 11 секунди. Дали можете да бидете побрзи?

Необична уметност: Суви лисја претворени во деликатни уметнички дела!

Асади користи разни техники на сечење и резбање за да создаде форми и облици со чија помош ги претвора обичните лисја во деликатни уметнички дела.

Природни портрети изработени со цветови, листови и гранки

Набљудувајте ја околината и погледнете каде може да ве одведе креативноста.

Направи сам: Прекрасни декорации од есенски лисја за вашиот дом

Само неколку креативни идеи може да ви помогнат со насмевка да ги поминете есенските денови.

Ако планирате есенска венчавка, тогаш искористете ги паднатите лисја како совршена декорација

Ако барате романтични и необични идеи за венчавка, тогаш есента може да ви биде одличен сојузник.

Прекрасна уметност: Овој артист црта на лисја со остатоците од утринското кафе

Тој со помош на едноставно црно кафе создава магија врз необично платно - лисјата.

Цвеќиња кои стануваат проѕирни секогаш кога ќе заврне дожд

Погледнете ги овие неверојатни цвеќиња, чии лисја стануваат кристално чисти кога ќе стапат во контакт со вода.

Скулптури од лисја инспирирани од љубовта кон природата

Кога природата, креативноста и уметноста ќе се спојат во едно...

Направете сами: Декорација со есенски мотиви

Доколку уживате собирајќи есенски лисја, еве како може да го преточите тоа задоволство во вистинско уметничко дело со кое ќе го украсите вашиот дом.
Датум: 27 окт 2014
, Автор:

Тест на личноста: Изберете ливче во бојата која најмногу ви се допаѓа

Во духот на есента и разнобојните лисја насекаде околу нас, ви нудиме интересен тест кој открива некои лични карактеристики.
Датум: 15 окт 2014
, Автор:

Преубави фотографии прикажуваат исти пејзажи пред и по доаѓањето на есента

Лисјата полека ја губат својата зелена боја и почнуваат да ги откриваат другите бои кои „ги кријат“ во себе.
Датум: 03 окт 2014
, Автор: