28 јуни 2016 | Кафе пауза

Што навистина кажува бојата на очите за вашиот љубовен живот?

Вие можете многу да откриете за еден човек доколку детално му ги погледнете очите.

Зошто секогаш треба да гледате со двете очи во вашиот смартфон?

Сте чуле за преодно слепило предизвикано од смартфон?

6 начини да изгледате пофотогенично во вашиот костим за капење

Топлите температури конечно го достигнуваат својот врв и еден по еден, сите почнуваме да правиме планови за летниот одмор.

Зошто го снема во истиот моментот кога вашата врска требаше да стане официјална?

Кога ќе дојде до ова, девојките обично реагираат на два начина: Праќаат премногу пораки за да ја намалат дистанцата или му се лутат на момчето.

Природни портрети изработени со цветови, листови и гранки

Набљудувајте ја околината и погледнете каде може да ве одведе креативноста.

3 проблеми во креветот со кои сите парови се соочуваат

Паровите одлучуваат да се однесуваат како овие проблеми да не постојат бидејќи се плашат дека разговорот за нив би можел да доведе до конфликт со партнерот.

Колку години би имале денес принцезите од Дизни и како би изгледале?

Интересен уметнички проект кој покажува како старееле Дизниевите принцези од денот на премиерното прикажување на нивните анимирани филмови до денес.

Единствениот фактор кој одредува дали вашата љубовна врска ќе успее или пропадне

Покрај љубовта, довербата, почитта и сигурноста, постои уште еден фактор кој влијае на опстанокот на врската.

Кои особини ја прават личноста привлечна без оглед на физичкиот изглед?

Шармот и атрактивноста на еден човек не зависат секогаш од физичката убавина.
12