Симпатично дете ги рекреира модните фотографии на својот чичко кој е познат модел и инфлуенсер

Симпатично дете ги рекреира модните фотографии на својот чичко кој е познат модел и инфлуенсер

Иако машките модели се на врвот, понекогаш нивните пози прикажуваат претерана глума, а посмешно е кога некое мало дете ќе проба да ги рекреира. Тогаш сите се вљубуваме во тие пози и повеќе не размислуваме на глумата, туку на слаткото дете на фотографиите. Така едно момче по име Ауги ги рекреираше модните фотографии на својот чичко Аристотел Политес кој е познат модел и инфлуенсер.

Мајката на Ауги стои зад брилијантната идеја кога еден ден таа го облекувала Ауги, а неговиот чичко рекол дека вака облечен го потсеќа на неговите модни фотографии.

 Симпатично дете ги рекреира модните фотографии на својот чичко кој е познат модел и инфлуенсер

 Симпатично дете ги рекреира модните фотографии на својот чичко кој е познат модел и инфлуенсер

 Симпатично дете ги рекреира модните фотографии на својот чичко кој е познат модел и инфлуенсер

 Симпатично дете ги рекреира модните фотографии на својот чичко кој е познат модел и инфлуенсер

 Симпатично дете ги рекреира модните фотографии на својот чичко кој е познат модел и инфлуенсер

 Симпатично дете ги рекреира модните фотографии на својот чичко кој е познат модел и инфлуенсер

 Симпатично дете ги рекреира модните фотографии на својот чичко кој е познат модел и инфлуенсер

 Симпатично дете ги рекреира модните фотографии на својот чичко кој е познат модел и инфлуенсер

 Симпатично дете ги рекреира модните фотографии на својот чичко кој е познат модел и инфлуенсер

 Симпатично дете ги рекреира модните фотографии на својот чичко кој е познат модел и инфлуенсер

 Симпатично дете ги рекреира модните фотографии на својот чичко кој е познат модел и инфлуенсер

 Симпатично дете ги рекреира модните фотографии на својот чичко кој е познат модел и инфлуенсер

 Симпатично дете ги рекреира модните фотографии на својот чичко кој е познат модел и инфлуенсер

 Симпатично дете ги рекреира модните фотографии на својот чичко кој е познат модел и инфлуенсер

 Симпатично дете ги рекреира модните фотографии на својот чичко кој е познат модел и инфлуенсер

Погледнете ги овие слатки фотографии од танчери и кучиња.


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       

За авторот
Ужива кога патува и запознава различни култури, ги сака утринските прошетки во природа, многу чоколадо и кафе.

Поврзани содржини

Остави коментар