08 февруари 2024 | Кафе пауза

Покажете ги Вашите барменски вештини на Бадел Мастерклас натпреварот и освојте 30.000 евра

Прв пат во Македонија - не пропуштајте да се пријавите најкасно до 16ти. февруари на најголемото регионално натпреварување на бармени.
Датум: 08 фев 2024
, Автор: