26 април 2024 | Кафе пауза

Кои фактори најмногу влијаат на патот кон самостојното возење?

Во овој едноставен водич - кој го спремивме за вас, ќе ги истражиме и ќе ви ги приближиме основите на возењето кои се протегаат од управувањето со возилото и сообраќајните правила до основните техники на возењето.
Датум: 26 апр 2024
, Автор: