ајфон | Кафе пауза

Дали вашиот ајфон наскоро ќе може да открива знаци на депресија?

Вашите ајфони се на добар пат да постанат и вашите мали, џебни лекари!

Ова се победничките фотографии од годинашниот натпревар за фотографии направени со Ајфон

Овој натпревар започнал во 2007 година, па така секоја година учесници од целиот свет праќаат слики направени со Ајфон. Во продолжение погледнете ги победничките фотографии кои навистина се прекрасни.

Објавени се 10-те најдобри фотографии од изминативе 6 месеци направени со ајфон

Натпреварот се одржуваше од 22-ри јануари до 7-ми февруари и целта е да се слават фотографиите направени со ајфон.

Уметник користи Ајфон за да вметне ликови од поп културата во реалниот свет

Како и многу фотографи, и Франсоа Дурлен наоѓа инспирација во секојдневниот живот.

Зошто не треба да ги купувате најновите верзии на ајфон?

Да го имате најновиот и најдобриот ајфон не е толку неопходно. Погледнете зошто не треба да ја купувате најновата верзија на ајфон.

Дали можете да видите човек кој држи ајфон на овој мурал од 1937 година?

На прв поглед, на сликата нема ништо невообичаено, но човекот во долниот десен агол малку ги комплицира работите.

11 корисни опции на вашиот ајфон што сигурно не сте знаеле дека постојат

Иднината е овде, а смартфоните имаат безброј функции, но и трикови кои веројатно не сте ги знаеле.

Надреални светови создадени со помош на ајфон

Погледнете ги овие фотографии направени со ајфон кои изгледаат како пејзажи од соништата!

Немате поим дека слушалките на вашиот ајфон можат да прават вакви трикови

Слушалките кои доаѓаат во комплет со телефонот кријат неколку интересни трикови кои е практично да ги знаете.
Датум: 17 јул 2015
, Автор:

Мајка креира надреални пејзажи со силуети од нејзините деца со помош на ајфон

Таа се надева дека нејзината работа ќе ве оттргне на момент од реалноста и дека ќе ве одведе на место кое е исполнето со магија, слобода и среќа.

30 кул и уникатни маски за ајфон

Едноставната еднобојна маска за ајфон не е единствената која можете да ја употребите за заштита на вашиот смартфон.

6 технологии кои секојдневно погрешно ги користите

Сигурно никогаш не сте помислиле дека погрешно ја користите технологијата или дека можете да ја користите и на попаметен начин.