Што ти прави шминка?

Користејќи само козметика, рускиот мејкап артист Вадим Андреев ги трансформира обичните жени и мажи во прекрасни девојки и момци, како од насловните страници на познатите магазини. Вештиот артист успева да симне неколку години од лицата на неговите модели, како и знаците кои издаваат умор и воопшто сè она што би сакале да го скриете. Импресивно, нели?

Што ти прави шминка? Што ти прави шминка? Што ти прави шминка? Што ти прави шминка? Што ти прави шминка? Што ти прави шминка? Што ти прави шминка? Што ти прави шминка? Што ти прави шминка? Што ти прави шминка?

За авторот
Читај на раат!

Поврзани содржини

  1. ne be jas Reply

    a photoshop? ich nema a ?

  2. нананааа Reply

    ахахаха нека не се појавуваат овие у јавност без шминка подобро..

  3. Lale Reply

    Shminkata razubavuva…da; ama samo Photoshop pravi chuda!

Остави коментар