10 ноември 2022 | Кафе пауза

Мон Сен Мишел: Магичен остров до кој можете да стигнете пеш само за време на осеката!

Станува збор за туристичка дестинација во Франција која годишно ја посетуваат околу 3 милиони туристи!

Како да ги прифатиме промените во животот и предизвиците што тие ги носат?

Прифаќањето на промените во животот е од клучно значење за нашата благосостојба!

Дали е пожелно да се пие вода за време на тренинг?

Редовната хидратација е особено важна за правилното функционирање на нашиот организам!