Куклите на познатите личности изгледаат пореално благодарение на овој уметник!

Куклите на познатите личности изгледаат пореално благодарение на овој уметник!

Ноел Круз е уметник кој што ги преобликува куклите на познатите личности така што тие изгледаат многу пореално од оригиналната верзија! Неговите кукли содржат многу повеќе детали и се високо ценети меѓу колекционерите. Погледнете ги во продолжение.

Куклите на познатите личности изгледаат пореално благодарение на овој уметник!

Куклите на познатите личности изгледаат пореално благодарение на овој уметник!

Куклите на познатите личности изгледаат пореално благодарение на овој уметник!

Куклите на познатите личности изгледаат пореално благодарение на овој уметник!

Куклите на познатите личности изгледаат пореално благодарение на овој уметник!

Куклите на познатите личности изгледаат пореално благодарение на овој уметник!

Куклите на познатите личности изгледаат пореално благодарение на овој уметник!

Куклите на познатите личности изгледаат пореално благодарение на овој уметник!

Куклите на познатите личности изгледаат пореално благодарение на овој уметник!

Куклите на познатите личности изгледаат пореално благодарение на овој уметник!

Куклите на познатите личности изгледаат пореално благодарение на овој уметник!

Откако ги погледнавте овие прекрасни изработки, можеби ќе сакате да погледнете и како мајка создава кукли за децата со вродени аномалии да не се чувствуваат изоставени.

Извор: designyoutrust.com


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       

За авторот
Вљубеничка во книжевноста, музеите и патувањата. Исто како и Борхес, рајот си го замислува како огромна библиотека.

Поврзани содржини

Остави коментар