Почувствувајте ја убавината на животот преку овие шарени и разиграни илустрации!

Почувствувајте ја убавината на животот преку овие шарени и разиграни илустрации!

Илустраторката Аби Лосинг ја доловува магијата на нашето секојдневие преку нејзините смели и напати ексцентрични илустрации. Погледнете ги во продолжение.

Почувствувајте ја убавината на животот преку овие шарени и разиграни илустрации!

Почувствувајте ја убавината на животот преку овие шарени и разиграни илустрации!

Почувствувајте ја убавината на животот преку овие шарени и разиграни илустрации!

Почувствувајте ја убавината на животот преку овие шарени и разиграни илустрации!

Почувствувајте ја убавината на животот преку овие шарени и разиграни илустрации!

Почувствувајте ја убавината на животот преку овие шарени и разиграни илустрации!

Почувствувајте ја убавината на животот преку овие шарени и разиграни илустрации!

Почувствувајте ја убавината на животот преку овие шарени и разиграни илустрации!

Почувствувајте ја убавината на животот преку овие шарени и разиграни илустрации!

Почувствувајте ја убавината на животот преку овие шарени и разиграни илустрации!

Почувствувајте ја убавината на животот преку овие шарени и разиграни илустрации!

Почувствувајте ја убавината на животот преку овие шарени и разиграни илустрации!

Почувствувајте ја убавината на животот преку овие шарени и разиграни илустрации!

Почувствувајте ја убавината на животот преку овие шарени и разиграни илустрации!

Откако ги погледнавте овие илустрации, можеби ќе сакате да го доживеете шармот на јапонските продавнички и ресторани преку овие илустрации.

Извор: designyoutrust.com


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       

За авторот
Вљубеничка во книжевноста, музеите и патувањата. Исто како и Борхес, рајот си го замислува како огромна библиотека.

Поврзани содржини

Остави коментар