16 јуни 2022 | Кафе пауза

Уметник се обидува да ја долови врската меѓу човекот и природата преку овие скулптури!

Овие скулптури сведочат за нераскинливата врска меѓу природата и човекот!

Кој ќе биде најсреќниот хороскопски знак во јули?

Астролозите предвидуваат голема среќа на љубовен и професионален план, но и нови можности за овој хороскопски знак!