Игра: Колку ви се брзи рефлексите?

Колку овци можете да застрелате? Имате 5 обиди за 5 овци. Доколку кликнете предвреме на стрелата, ќе добиете казна, а ако ги погодите сите, треба да се стремите да постигнете што подобар резултат.

Игра: Колку ви се брзи рефлексите?

Примаме фалби во коментарите. 🙂

За авторот
Читај на раат!

Поврзани содржини

 1. 123 Reply

  0.2996 average time

 2. ace Reply
 3. Rocketing rabbit Reply

  0.1636

 4. Marko Reply

  1.3602

 5. moonshine-k Reply
 6. sandra Reply

  hihihi jakoooo

 7. sara Reply

  0.257 :))

 8. angela Reply

  0.167 😀

 9. angela Reply

  0.051 ne e mozhnooo haha 😀

Leave a Reply to Rocketing rabbit Cancel reply