20 август 2013 | Кафе пауза

Дали може да се постигне оргазам со анален секс?

Аналниот секс е табу тема, но доколку сакате да експериментирате и ги почитувате овие совети, можете да доживеете ново, неверојатно сексуално искуство.
Датум: 20 авг 2013
, Автор:

Прекрасен замок во Калифорнија

Замокот „Hearst“ се наоѓа на централниот брег во Калифорнија и претставува прекрасна историска знаменитост.

Музички стихови: Кога ќе ја пуштиш да си замине – Песинџер (Let Her Go – Passenger)

Стиховите на оваа песна според самиот изведувач имаат две различни значења.

Како да си направите чаши од пивски шишиња?

Чашите не се скапи да ги купите од продавница, но ако сакате да бидете креативни и да направите уникатни чаши од пивски брендирани шишиња, оваа задача би ви била интересна.
Датум: 20 авг 2013
, Автор:

Фотографии направени во совршен миг

За да направите вакви фотографии треба да имате перфектен тајминг и многу среќа.

Видео кое ќе ве инспирира да прошетате низ Европа

23-годишниот видеограф Лук Шепард неодамна објави неверојатно добро тајмлапс видео, за чија изработка заминал со неговиот пријател на едно епско патување низ Европа...

Игра: Колку ви се брзи рефлексите?

Колку овци можете да застрелате? Имате 5 обиди за 5 овци.
Датум: 20 авг 2013
, Автор:

Овие фотографии имаат хипнотизирачки ефект

Фотографот Фонг Ки Вај за секоја фотографија која е дел од проектот „Time is a Dimension“ (Времето е димензија), многупати фотографира иста локација, во период од 4 часа...